Grillezett csirketekercs zöldpestóval, pármai sonkával és fetával töltve
sponsored links
Grillezni sok mindent lehet, de nálunk a csirkemell az, amit igazán kedvelünk. Ennek egyik fõ oka az is, hogy nagyon hamar átsül. Többféleképpen is készíthetjük, bepácolhatjuk elõtte levõ este is, de sütés elõtt némi ketchuppel vagy mustárral megkenegetve is tökéletes választás lehet. Én ezúttal töltöttem és tekertem.
És hogy mi került bele, csak az ami otthon volt. Kis zöldpesto (elhagyható), sonka és feta sajt végül körbetekertem bacon szalonnával.
A feltekert csirkemellet két pálcikára tûztem, ami a húsokat szépen összetartotta, és persze így a grillen is egyszerûbb volt forgatni.
Hozzávalók: csirkemell vékonyra szeletelve, szeletelt bacon, feta sajt, zöldpesto, só, bors, sonka.
A csirkemelleket sózom, borsozom. Megkenem zöldpesto-val. Mehet rá 1-1 sonka szelet és némi feta sajt elmorzsolva. A húsokat feltekerem és bacon szalonnával körbetekerem. A grillsütõben, vagy rácson 15-20 perc alatt lehet megsütni.
Köretként görögsalátát, héjában sült bugonyát esetleg grillezett kukoricát lehet kínálni.