Grillezett csirkecomb
sponsored links
Úgy tûnik, ma van azon ritka alkalmak egyike, amikor ugyanazon a napon két blogbejegyzést írok. No, nem mintha idõmilliomossá váltam volna hirtelen, csak arra gondoltam, ha már pünkösd van, ünnepelünk és hosszú hétvége, akkor ne díszelegjen egy "vékonyka" saláta a blogon, hanem legyen valami tisztességes, "ember elé való étel". Másrészt, épp most vettem észre, hogy jó néhány nappal korábban eltelt a blogom születésnapja is, amire ugye bloggerszokás szerint illett/kellett volna valami játékot vagy valami hasonlót hirdetni, és ezt is elmulasztottam. No, de sebaj, ami késik, az nem múlik, rövidesen írok egy összefoglalót a blogom három évérõl, s ígérem, lesz benne valami hasznos ötlet is, legalábbis remélem. Most viszont lássuk, hogyan is készül a tányéron látható finomság, amit igazából korábban már egyszer beblogoltam, de az más körettel volt és más stílusban írtam.
Grillezett csirkecomb
Elkészítési idõ: 30 perc. A csirkehús elõnye, hogy gyorsan készül és a gyerekek is szeretik. Ezért grillpartikra ajánlott néhány szelet kicsontolt felsõ csirkecombot is pácolni a türelmetlenül várakozó gyermekek számára.
Személyenként 1 kicsontolt felsõ csirkecomb, só, bors, paprika, fokhagymapor ízlés szerint, kevés bor.
1. A kicsontolt csirkecombot ízlés szerint sóval, borssal, paprikával és fokhagymaporral fûszerezzük, majd legalább ...