Grillcsirke majonézes borsóval

2012-04-12

sponsored links


Gyerekkorom egyik legkedveltebb fogása volt, így borsóval együtt remek párosítás!Tavasztól õszig kiülve a teraszra minden falatját élvezettel nyammogtam be. Akkor még megvolt az a jó kis stabil, mindent tudó grillsütõnk. Azóta is emlékeimben él a pipicske, ahogy forog benne, átszaftozva magát saját zsírjával. Másfél kilós csirke 90 perc. Ma valószínûleg ezt is látványsütödének "csúfolnák". A grillsütõ nélküli változat sosem lesz ugyanaz, de talán jobb, mint a síma, fektetett sültcsirke. Engem leginkább az zavar, hogy vagy a háta vagy a melle "vizes" marad. Két megoldás létezik ennek elkerülésére egészben sütéskor. Az egyik az a rácsra tevés, a másik az üvegen sütés. Itt az utóbbi szerepel.
                            
Hozzávalók:

1 egész csirke (másfél kiló körüli)
majoranna, só ...

Folytats a blogon ... streatcorner.blogspot.com/2012/04/gri...

sponsored links

Keres?s