Gravlax- marinált lazac filé
sponsored links
1 lazac filé 0,5 dl vodka
8 evõkanál cukor
7 evõkanál só
1 filter earl grey tea
1 citrom héja
kapor
A lazac filébõl kihúzgáljuk a szálkákat, leszedjük a bõrét, majd bedörzsöljük a vodkával.
A maradék hozzávalókat összekeverjük és beborítjuk vele a filét, úgy, hogy mindenhol takarja!
müa.dobozba, konyharuhával letekarva legalább 24 órát marináljuk, majd lemossuk róla a marinádot,
szárazra töröljük.
8 evõkanál cukor
7 evõkanál só
1 filter earl grey tea
1 citrom héja
kapor
A lazac filébõl kihúzgáljuk a szálkákat, leszedjük a bõrét, majd bedörzsöljük a vodkával.
A maradék hozzávalókat összekeverjük és beborítjuk vele a filét, úgy, hogy mindenhol takarja!
müa.dobozba, konyharuhával letekarva legalább 24 órát marináljuk, majd lemossuk róla a marinádot,
szárazra töröljük.