Graham fonat
sponsored links
Padlizsánkrémet is készítettem anyu érkezésének örömére - õ még sosem evett ezelõtt. Ehhez viszont kellett valami pékárú is, s ha már ilyen, akkor legyen ez is házi és persze egészséges. Nagyon jól sikerült, mondjuk aki nem szereti a sok ropogós héjat, annak nem ajánlom, de a krémhez tunkolni tényleg isteni lett, talán jobb, mint a pirítós kenyér lett volna.
Graham fonat
15 dkg kenyérliszt (CH 114,5g)
15 dkg grahamliszt (CH 96,6g)
negyed kocka friss élesztõ (CH 0,0g)
1 tk só (CH 0,0g)
1 pohár natúr joghurt (Danone activia - CH 6,8g)
1 joghurtos pohárnyi víz (CH 0,0g)
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk duplájára kelni. 12 egyforma darabra vágjuk és rudakat sodrunk belõle. Hármat- hármat összefonunk, majd sütõpapírral bélelt tepsire fektetjük. Ismét...