Gourmet fesztivál 0. nap

2012-06-08

sponsored links

Ez az a nap, amikor a szakmabeliek (és holdudvaruk), illetve a sajtó veszi birtokba a fesztivált.
Ilyenkor még vannak zárt bodegák, megy a pakolás, csinosítgatás. Szerintem a legjobb az egészben, hogy ilyenkor nyugisabban lehet beszélgetni a kint lévõ chéfekkel, tulajdonosokkal, olyan családias a hangulat.
Fotóztam nektek sokat, árakat is, a képek itt.

Anyukám mondta focacciajá idén is tökéletes és a leglaktatóbb. Bár nem az a cél, hogy az elsõ helyen jól lakjunk, de annyira finom és hibátlan, hogy ezt mindenképpen be kell iktatni.

A másik nagy kedvencem a mai napon a Borkonyha volt. Õk igazából most vannak kint elõször és tuti nem utoljára! Idén két fogással érkeztek: egy kovászos uborka nyalókával és egy galamb rilette bazsalikumos zöldalmával. Roppant ötletes és izgalmas fogás a nyalóka, a déli melegben igen hûsítõ volt. Azt hiszem délutánonként ezzel hûtöm le magam. A galamb rillete egy különleges tálalást kapott, kis halas dobozba került. Végre nem az egyen fesztivál tányért kell a kezünk közé venni.

A Rosenstein vendéglõ idén is jókat alkotott: flódni macaron, ricset töltött libanyakkal, fürjtojással és ...


Folytats a blogon ... pisztacia.blog.hu/2012/06/08/gourmet_...

sponsored links

Keres?s