Gorgonzolás, kakukkfüves szûzérme, édesburgonyával, sült körtével és ruccolával
sponsored links
Sokszor bekattan az agyamba valami és le kell írnom és meg kell valósítanom. Nem csak egy-egy receptnél fordul elõ, hanem úgy az életben általában. Mindig rászánok egy estét arra, hogy összeírom a következõ heti menüt nagyjából. De néha este már nincs energiám már arra sem, hogy átböngésszek egy-egy jó ötlet után kutatva és rábízom a véletlenre. Nah, ekkor szoktak kisülni a legfinomabb ételek. Ez a töltött szûzérme is ilyen volt. A gorgonzola, körte és ruccola extra jó párosítás. Imádom együtt õket. Az édesburgonya pedig az egyik kedvenc köretem, ami könnyû ételekhez és salátákhoz igen jól passzol, bármi legyen is az. A szûzérme meg kinek ne lenne a kedvence? Ritkán látni nálunk a húspultba, de ilyenkor mindig veszek belõle.
Most megosztom akkor veletek, hogy mi is járt a fejembe egyik nap, amit este viszonylag rövid idõ alatt sikerült összehoznunk. Bizony, a szûzérme betöltését Balázsra bíztam és ügyesen sikerült is betöltenie.
Íme akkor jöjjön a recept!
Gorgonzolás, kakukkfüves szûzérme, édesburgonyával, sült körtével és ruccolával
Hozzávalók (4 személyre):
Gorgonzolás kakukkfüves szûzérméhez:
2 közepes méretû sertés szûzpecsenye
20 dkg gorgonzola ...