Gorgonzolás gnocchi spárgával és kucsmagombával
sponsored links
Tegnap elég tanácstalan voltam, már ami az ebédet illeti és vagy negyed órán át bámultam a hûtõ polcait, míg végre összeállt a kép. Árválkodott néhány zsenge zöldspárga, a sajtos dobozban pedig egy darab gorgonzola bujkált.
Arra gondoltam, legyen risotto, igen ám, de kifogytam minden alaplébõl, és ugyan gyorsan fõzhettem volna egy adag csirkét, de igazán nem volt kedvem megvárni, míg a csontok kifagynak, tekintve, hogy a gyomrom már erõsen korgott. Így folytattam a keresgélést a kamrában és a megoldás sem váratott magára sokáig. Gyorsan vizet forraltam és fõztem egy adag burgonyát, a gombát beáztattam forró vízbe, s aztán röpke fél óra alatt már tálaltam is a gõzõlgõ, könnyû gorgonzolás gnocchit kucsmagombával és spárgával.
Hozzávalók:...
Arra gondoltam, legyen risotto, igen ám, de kifogytam minden alaplébõl, és ugyan gyorsan fõzhettem volna egy adag csirkét, de igazán nem volt kedvem megvárni, míg a csontok kifagynak, tekintve, hogy a gyomrom már erõsen korgott. Így folytattam a keresgélést a kamrában és a megoldás sem váratott magára sokáig. Gyorsan vizet forraltam és fõztem egy adag burgonyát, a gombát beáztattam forró vízbe, s aztán röpke fél óra alatt már tálaltam is a gõzõlgõ, könnyû gorgonzolás gnocchit kucsmagombával és spárgával.
Hozzávalók:...