GORGONZOLÁS SPAGETTI CUKKINI CSIPSZ-EL
sponsored links
/SPAGHETTI CON GORGONZOLA E ZUCCINE FRITTE/
Hozzavalok: (4 szemelyre)
30 dkg spagetti
3 kozepes cukkini
10-10 dkg marvany-sajt - ricotta (vagy Filadelhia sajt)
5 dkg reszelt Parmezansajt
2 dl friss tejszin
friss bazsalikom, vaj. so, bors
A cukkiniket megmossuk, leitatjuk, es vekony szeletekre vagjuk.
Egy serpenyoben megolvasztunk egy kanalnyi vajat, beletordeljuk a marvanysajtot,
felontjuk a tejszinnel, hozzaadjuk a ricotta-t, es megszorjuk a Parmezansajttal.
Lassu tuzon - kevergetve - felolvasztjuk, borsozzuk.
A spagettit forro, sos vizben kifozzuk, leszurjuk.
A vekonyra vagott cukkini szeleteket forro olajban arany-barnara sutjuk, kiszedjuk.
A spagettit a meleg sajt-szoszba ontjuk, elkeverjuk, tanyerra szedjuk.
A cukkini csipsz-szel megszorjuk. Friss bazsalikommal talaljuk.
Hozzavalok: (4 szemelyre)
30 dkg spagetti
3 kozepes cukkini
10-10 dkg marvany-sajt - ricotta (vagy Filadelhia sajt)
5 dkg reszelt Parmezansajt
2 dl friss tejszin
friss bazsalikom, vaj. so, bors
A cukkiniket megmossuk, leitatjuk, es vekony szeletekre vagjuk.
Egy serpenyoben megolvasztunk egy kanalnyi vajat, beletordeljuk a marvanysajtot,
felontjuk a tejszinnel, hozzaadjuk a ricotta-t, es megszorjuk a Parmezansajttal.
Lassu tuzon - kevergetve - felolvasztjuk, borsozzuk.
A spagettit forro, sos vizben kifozzuk, leszurjuk.
A vekonyra vagott cukkini szeleteket forro olajban arany-barnara sutjuk, kiszedjuk.
A spagettit a meleg sajt-szoszba ontjuk, elkeverjuk, tanyerra szedjuk.
A cukkini csipsz-szel megszorjuk. Friss bazsalikommal talaljuk.