GoodFood május
sponsored links
Teljesen természetes, hogy ilyentájt tavasszal kissé megváltozik étkezésünk. A hideg, barátságtalan tél és a nehezebb fogások után esszük a zöldséget zöldséggel, lassan dúskálunk a gyümölcsökben is, sõt még a húsos fogásokat is valahogy üdébben, frissebben készítjük el.
Persze a GoodFood is csak úgy ontja magából az érdekesebbnél érdekesebb recepteket. Fõszereplõ ezúttal a spárga, a gomba, a cukkíni a padlizsán, a zöldborsó, újburgonya és minden tavaszi földi jó. Van ezúttal is tipp napra, hétvégére, szezonalitás miatt, na és persze az egészséget figyelembe véve is. Ebben a számban szerintem különösen jól sikerült a "Vegetáriánus vacsorák" rész. Remekbeszabott, tényleg fantáziadús ételek, kreativitás, merészség, modernitás a köbön. Bármelyik étellel szívesen próbát tennék, pedig nem vagyok éppenséggel vega...
Az aktualitása miatt kihagyhatatlan ziccer, mármint a Széll Tamás interjú itt is olvasható. Könnyen megérthetõ az elért gasztronómiai siker, ha megtudjuk a családi gyökereket, az anyai, nagyanyai házias koszt inspiráló hatását is. Ugyancsak érdekes a Winkler Nórával és Bächer Ivánnal készült beszélgetés. Elõbbi ...