GoodFood magyarul
sponsored links
Nem azt akarom mondani, hogy egész életemben erre vártam, de amikor ma megláttam a boltban a polcon, megdobbant a szívem. Egy pillanatig nem is értettem, én ugyanis nem hallottam a megjelenésérõl semmit.
Elõször azt hittem, hogy az angol újság magyar nyelvû kiadása. / titkon azt reméltem /
Alig vártam, hogy átlapozzam! Nekem nagyon tetszik!
Gyönyörû fotók, jó szerkesztés, átlátható és olvasható. Egyszerû receptek, elérhetõ alapanyagok, sok zöldség.
Igaz, nem tudom mindegyiknél eldönteni, melyik az átvett recept és melyik a magyar / kivéve a direkt megjelölést / , de talán nem is ez a fontos. Inkább az, hogy már gondolatban pipálgattam, hogy melyiket fogom elkészíteni, mi legyen a sorrend. Hát, nem lesz egyszerû!
Találtam két ismerõs gasztrobloggert is a készítõk között. Igaz, csalódtam volna, ha teljesen kimaradnak ebbõl az újságból, így viszont, hogy Zsófi is vállalta a részvételt, ez már garancia arra, hogy színvonalas és használható újságot kapunk.
Egyszer írtam arról, hogy nagyot csalódtam az újonnan kiadott Magyar Konyha címû újságban. Ezen szocializálódtam, sokat tanultam belõle, sok újdonságot, érdekességet olvastam éveken át, de az új újság már nem kötött le és gyanítom, nem csak engem. A csipesszel tányérra rakott borsószemek a fotókon nem azt az érzetet keltették, hogy ezt nekem otthon feltétlenül meg kellene fõznöm.
A GoodFood újság elõszavában megfogalmazott gondolat viszont épp azt tükrözi, amit hiányoltam a másik ...