GoodFood - június
sponsored links
A pünkösdi hosszú hétvége elõtt, jól idõzítve jelent meg a GoodFood aktuális száma. Benne sok-sok gyümölcs, nyári ötletek, ismert és kevésbé ismert emberek.
Ahogy bíztatóan és tartósan beköszöntött a jó idõ, egyre többen mennek jó levegõre, akár fõzésre-grillezésre, akár egy piknikre, sokan mindkettõre. A piszkés pite, a vajban eltett fûszeres rák, a bárányborda, a mini húsos piték, mind-mind nekik ajánlható, könnyen elkészíthetõ vagy csomagolható ételek.
Jamie Oliver lassan sült dagadója szerintem frenetikusan sikerült, gyorsan fel is került az elkészítendõ ételek listájára. Szeretem a sokak által csak "másodlagosnak" gondolt alapanyagokat, pláne, ha lassan sül, és fûszeres, kreatív, esetleg éppen frissítõ mártásokkal dobjuk fel. Aztán itt vannak Frei Tamás fogásai is. A néhány éve külföldre költözött, ismert újságíró most egy burmai, egy vietnámi és persze egy francia klasszikust mutat be. Karafiáth Orsolya, bevallottan nem egy konyhatündér, bár enni, azt nagyon szeret. S mivel a tollforgatás jobban megy, mint a fõzõkanállal való foglalatoskodás, ezúttal segítséget is kapott egy fõzõiskola munkatársától.
Jenei Tamás és Magos Zoltán sokaknak ismerõs lehet a tévébõl, ám most a közelmúltban ...