good food

2012-03-10

sponsored links

megvettem a good foodot, kíváncsi voltam rá. általában nem vagyok elájulva a fõzõs magazinoktól, egyrészt mert technikát újságból úgyse lehet megtanulni, megtanulom otthon (ha akad olyan, ami alapvetõ lenne de mégse tudnám), okosságokat nem szeretek hallani, elszállt alapanyagokat sem szeretek látni, valamint a receptek és az ihlet jöhet máshonnan is. Sztárokra se vagyok különösebben kíváncsi, a magyar világból különösen nem, és eléggé sértõnek veszem ha pl palira vesznek az extrahipergasztrobloggerek hogy megtanítják hogy kell igazán fasza spagettit fõzni, vagy (másik véglet) kapribogyós articsókaszívmártásos lazacsteaket egy kedd esti vacsorára. hát kösz.

Hát a good fooddal is valahogy így vagyok. A képei nagyon szépek, és úgy általánosságban is jól szerkesztett újság. tetszik, hogy leírják a tápértékadatokat, kis ikonokkal jelzik hogy vega-e, fagyasztható-e, milyen nehéz az étel. Ez mondjuk alap, de épp ezért becsülendõ hogy megvan.
tetszik, hogy nem csak extrahiperdrága alapanyagokkal dolgoznak, vannak egyszerûbb hozzávalókból ügyesen kitalált, hltköznapiságukban is különleges ételek. Persze akad borjúmirigy meg lazac meg az az idióta macaron, de ...

Folytats a blogon ... kolisgurman.blogspot.com/2012/03/good...

sponsored links

Keres?s