Gondolatok a konyhában !

2011-08-16

sponsored links


Ezt  nem is játéknak nevezném,  inkább csak   gondolataink rendezésének amit  martinelli kezdeményezett! Elmondom  hogy   mire  gondolok miközben a konyhában  teszek- veszek, vagy egyáltalán  amirõl beszélni szeretnék és  most itt az alkalom!
Arról már többször írtam , hogy miért is kezdtem bele ebbe a blogírásba. Több helyen is olvastam, hogy zömében azért kezdtünk bele hogy  valóban akik szeretnek sütni-fõzni és sok receptjük van egy helyen megtalálható legyen akár az utódok / lányaim/ számára is . Hirtelen ötlet után kezdtem bele, aminek  nagyon örülök, mert számomra  kezdetben nagyon nagy kihívás volt, aminek egyre jobban   most is  megakarok felelni.Talán fiatalon ezt nem tudtam volna napról-napra  figyelemmel kísérni, hiszen  munka gyereknevelés.De mit beszélek , hol volt akkor még számítógép?  Nagyon szeretem csinálni  most,  remélem még  energiám és figyelmem egy darabig  engedi és fogom tudni  folytatni!
- Az elsõ díjat amit kaptam emlékezetes , valami nagy öröm volt számomra mint a gyerek úgy örültem neki. Mai napig is ha kapok örülök és igyekszem örömet szerezni másoknak is . A díjakról megoszlik a blogtársaim véleménye, van aki macerásnak ítéli meg a díjjal kapcsolatos tennivalókat .Volt ötletem ezzel kapcsolatban, aki nem szeret díjat kapni, jelezze a blogján.
- Fiatalon a konyhában csak megfigyelõként mûködtem közre  anyukám mellett. Segéd kukta szerepét töltöttem be, annyira ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/08/...

sponsored links

Keres?s