Gombás vaddisznó...sajttal töltött puliszkagombóccal
sponsored links
Vaddisznóhúsit, combot kaptunk. Hártyáitól megtisztítottam, kettévágtam,kiszedtem a csontot,áztattam elõször hideg, majd meleg vízben, újra hidegben. Pácolásra nem volt idõ, de a felkészülésig fél napig sóztam, hûtõben tartottam.
Próbáltam nem pörköltet készíteni, gombával egyebekkel ízesítettem.
Köretet is megválasztottam...sajttal töltött puliszkagombócokkal...isteni lett.
Hozzávalók:
- 1db vaddisznócomb....csontozva, tisztítva kb.másfél kg.
- 2 szelet házi füstölt szalonna kockázva
- 4 db hagyma kockázva
- 3+3 gerezd fokhagyma reszelve
- 1 db paradicsom héja nélkül kockázva ...