Gombás sertésszelet
sponsored links
Ezt az ételt két hete fõztem egy Bezzeganyás recept-összeállításhoz. A kiindulási alap a sertéscomb volt, és persze volt itthon gomba is, így adta volna magát a bakonyi sertésszelet, de azt én nem kívántam, így végül ezt az ételt készítettem a húsból.
Nagyon finom lett, ráadásul emlékeztetett a nagyanyám által borsos tokánynak nevezett - az ilyen nevû ételtõl amúgy teljesen eltérõ - húsételre, aminek külön örültem.
75 dkg sertéscomb
két nagy fej hagyma
két zöldpaprika
négy gerezd fokhagyma
50 dkg aprószemû gomba
egy evõkanál mustár
3-4 evõkanál tejföl
egy evõkanál olaj
egy teáskanál köménymag ...
két nagy fej hagyma
két zöldpaprika
négy gerezd fokhagyma
50 dkg aprószemû gomba
egy evõkanál mustár
3-4 evõkanál tejföl
egy evõkanál olaj
egy teáskanál köménymag ...