Gombás-rozmaringos göngyölt karaj

2014-04-04

sponsored links


Ha Húsvétra szeretnétek meglepni a családot valami igazán különleges étellel, akkor válasszátok ezt a fogást. Ízeiben a hagyományos, magyar konyha jegyeit hordozza. Felvágva pedig nagyon mutatós elem lehet az ünnepi étkezéseknek.

Elkészítés: kb. 90 perc
Hozzávalók 3-4 személyre:

70 dkg csont nélküli karaj
6 ek. mustár
10 dkg szárazkolbász
1 közepes fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
30 dkg fehér csiperkegomba
1 ek. aprított, friss rozmaring
10 dkg vargánya (elhagyható, helyette csiperkével kell pótolni)
só,bors ízlés szerint

Spárga vagy konyhai kötözõ a karaj összefogásához. 


Gasztroblog Boldog Kuktától Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!

Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2014/04/gomb...

sponsored links

Keres?s