Gombás-rozmaringos göngyölt karaj
sponsored links
Ha Húsvétra szeretnétek meglepni a családot valami igazán különleges étellel, akkor válasszátok ezt a fogást. Ízeiben a hagyományos, magyar konyha jegyeit hordozza. Felvágva pedig nagyon mutatós elem lehet az ünnepi étkezéseknek.
Elkészítés: kb. 90 perc
Hozzávalók 3-4 személyre:
70 dkg csont nélküli karaj
6 ek. mustár
10 dkg szárazkolbász
1 közepes fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
30 dkg fehér csiperkegomba
1 ek. aprított, friss rozmaring
10 dkg vargánya (elhagyható, helyette csiperkével kell pótolni)
só,bors ízlés szerint
Spárga vagy konyhai kötözõ a karaj összefogásához.
Gasztroblog Boldog Kuktától
Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!