Gombás lepény

2013-07-26

sponsored links



A bazsalikom nem akar megerõsödni a kertben. Vártam, vártam, de mégiscsak azért zöldell, hogy leszedjük, hát módszeresen körbecsipkedtem a növénykéket, és lett egy kis kupac levelem a tésztához. Igaz, nem is kell sok, hogy az illat átjárja a tésztát.
Bedagasztottam, és a hûtõbe tettem, hogy másnap munka után friss lepényt vacsorázhassunk. Körbejártam a város zöldségeseit, égen-földön fügét kerestem egy recepthez. Azt persze nem találtam, viszont vettem újhagymát (lilát), gombát, szárított paradicsomot és friss fokhagymát is, úgyhogy a feltét is összeállt a tésztához.

Lent olvasható a recept.
Gombás lepény
2 lepényhez!

A tésztához:
60 dkg liszt
3,5 dl langyos víz
1 dl olívaolaj
2 teáskanál só ...

Folytats a blogon ... hekvanc.blogspot.com/2013/07/gombas-l...

sponsored links

Keres?s