Gombás lecsó kolbásszal, újkrumplival
sponsored links
Gombás lecsó kolbásszal, újkrumplival
Ma 3!4 2-kor értem haza a Gellért nappali kórházából, ahol a szokásos karosszéria karbantartást végeztettem.Már nem volt kedvem nagy fõzésbe fogni, s éhes is voltam, ezért a kamra segítségét vettem igénybe. Elõvettem egy üveg télire eltett lecsót, feljavítottam egy kevés gombával, kolbásszal és dúsítottam krumplival. Egész jó lett.
Hozzávalók :
- 1 üveg (kb. 30 dkg) télre eltett lecsó
- 4 db chilipaprika
- 3 db nagy csiperke gomba
- 25 dkg debreceni kolbász (2 szál)
- 25 dkg újkrumpli
- só
- õrölt piros paprika
- õrölt fekete bors
- kolbászzsír
- 1 dl víz
A krumplikat alaposan megmosom, egy serpenyõben a kolbászzsíron és kevés vízen felteszem fõni.
Közben felszeletelem a gombákat és a kolbászt, a serpenyõbe belevágom a chilipapprikát.. Amikor a krumpli már félig puha, hozzáadom a gombát, majd 5 perc elteltével a lecsót és a kolbászt. Fûszerezem, készrefõzöm.
Tálalok.