Gombás, krumplis bagett
sponsored links
Kipróbáltam egy új receptet amit a napokban láttam. Finom lett.
Hozzávalók: egy bagett felszeletelve, 20 dkg gomba, 4 cikk fokhagyma, egy kisebb fehér hagyma, vaj, oliva olaj, só, 4 nagyobb darab krumpli, sajt.
A krumplit megpucoltam, kockára vágtam, és sós vízben megfõztem. A gombát a fokhagymával és hagymával együtt megpucoltam és felszeleteltem. Vajban megdinszteltem. Sóztam, borsoztam.
A megfõtt krumplit pürének készítettem el, csak kissé lágyabban. A bagett szeletkéket kis oliva olajjal meglocsoltam és elõre megpirítottam a lerben. A krumplit a gombával összekavartam, reszelt sajtot tettem hozzá, majd rákanalaztam a megpirult bagett szeletekre. A lerben sütöttem még 10 percet 220 fokon.
Legközelebb valami zöldet is fogok kavarni hozzá. Petrezselymet, snidlinget.
Egyszerû és nagyszerû!!!
Hozzávalók: egy bagett felszeletelve, 20 dkg gomba, 4 cikk fokhagyma, egy kisebb fehér hagyma, vaj, oliva olaj, só, 4 nagyobb darab krumpli, sajt.
A krumplit megpucoltam, kockára vágtam, és sós vízben megfõztem. A gombát a fokhagymával és hagymával együtt megpucoltam és felszeleteltem. Vajban megdinszteltem. Sóztam, borsoztam.
A megfõtt krumplit pürének készítettem el, csak kissé lágyabban. A bagett szeletkéket kis oliva olajjal meglocsoltam és elõre megpirítottam a lerben. A krumplit a gombával összekavartam, reszelt sajtot tettem hozzá, majd rákanalaztam a megpirult bagett szeletekre. A lerben sütöttem még 10 percet 220 fokon.
Legközelebb valami zöldet is fogok kavarni hozzá. Petrezselymet, snidlinget.
Egyszerû és nagyszerû!!!