Gombás kakukkfüves kuszkusz

2012-06-22

sponsored links


Nagy kedvencem a kuszkusz, mert rendkívül gyorsan el lehet készíteni és sokféleképpen variálható. Forró vízzel/alaplével kell leönteni, várni 10 percet és kész az alap, utána azt teszünk bele, amit éppen találunk a konyhában. Remek desszerteket is lehet csinálni belõle. Ezt a gombás ételt már jó régen készítettem, most már ideje feltenni a blogba is :). Húsok mellé köretnek, de akár fõfogásnak is jó.
Sült gomba, bacon, csipet kakukkfû ... nekem ízlett 

Hozzávalók (2 fõre)
1,5 dl kuszkusz 
3 dl alaplé (zöldség)
1  (lila)hagyma 
1 gerezd fokhagyma 
csipet szárított kakukkfû ...

Folytats a blogon ... dejofozni.blogspot.com/2012/06/gombas...

sponsored links

Keres?s