Gombás hús rizzsel

2017-03-07

sponsored links


Hozzávalók:
1 tálca szûzpecsenye vagy karaj
2 hagyma
1 tálca gomba (lehet üveges is)
olíva olaj (lehet zsír vagy sima olaj is)
só, bors, paprika

Elkészítés:
A húst felszeleteljük (ha karaj kiklopfoljuk) sózzuk, borsozzuk, az egyik oldalát lisztbe mártjuk és megpirítjuk. Tányérra szedjük. A visszamaradt zsiradékon hagymát pirítunk, amikor zsemleszínû megszórjuk piros paprikával, majd ráborítjuk a gombát. Ha a gomba megpárolódott visszaöntjük a húst, felöntjük pici vízzel és összeforraljuk. Megkóstoljuk, ha szükséges sózzuk, borsozzuk és fõtt rizzsel tálaljuk. Ha nem szeretitek a rizst finom sült krumplival is.


Folytats a blogon ... ancikonyha.blogspot.com/2017/03/gomba...

sponsored links

Keres?s