Gombás-hagymás pulykasaslik tárcsán sütve

2012-06-03

sponsored links


A múlt hétvégén - a jó idõnek hála - ismét sor került egy kerti sütögetésre. Elõre bepácolt pulykahúsból, szalonnakockákból és virslikarikákból készítettünk nyársakat, sok zöldséggel vegyítve. Hagyma, lilahagyma, paprika, paradicsom és gomba is került a nyárspálcákra.

Hozzávalók:
  • 50 dkg pulykacomb vagy -mell
  • 30 dkg csiperkegomba
  • 3 pár virsli
  • 20 dkg szalonna (kolozsvári vagy császár)
  • 3 paprika
  • 3 paradicsom
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek olívaolaj ...

Folytats a blogon ... fozzunk-egyutt.blogspot.com/2012/06/g...

sponsored links

Keres?s