Gombás csirkemell rozmaringos sült krumplival
sponsored links
Gombás csirkemell
rozmaringos sült krumplival
Hozzávalók:
- csirkemell
- gomba (lehet csak csiperke vagy vegyes is)
- liszt
- fûszerek (só, bors, paprika, majoránna)
- olaj
- citromlé
- krumpli
- rozmaring
- fokhagyma
Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk, sózzuk, megszórjuk rozmaringgal, zúzott vagy apróra vágott fokhagymával, meglocsoljuk olajjal és a sütõbe toljuk.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk. A lisztet összekeverjük a fûszerekkel és belemártjuk a csirkemellszeleteket. Olajban megpirítjuk, a gombákkal együtt, közben megforgatjuk. A végén meglocsoljuk citromlével. A sült krumplival tálaljuk.