Gombás bruschetta
sponsored links
Kis reggeli harapnivaló :)
Hozzávalók (2 személy részére): 4 szelet kenyér, 5 + 1 cikk fokhagyma, 25 dkg csiperke (vagy más) gomba, kevés olívaolaj, só, bors, chilipehely, kis csokor metélõhagyma, 4 - 5 evõkanál görög joghurt, 5 dkg kecskesajt.
Elkészítése: A felszeletelt gombához hozzáadjuk a finomra aprított fokhagymát, megpirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chilipehellyel, a finomra aprított metélõhagymával, 2 - 3 percig még együtt pirítjuk. Az elmorzsolt kecskesajtot elkeverjük a görög joghurttal.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, megkenjük fokhagymával, a kecskesajtos joghurttal, ráhalmozzuk a gombát, azonnal tálaljuk.
Hozzávalók (2 személy részére): 4 szelet kenyér, 5 + 1 cikk fokhagyma, 25 dkg csiperke (vagy más) gomba, kevés olívaolaj, só, bors, chilipehely, kis csokor metélõhagyma, 4 - 5 evõkanál görög joghurt, 5 dkg kecskesajt.
Elkészítése: A felszeletelt gombához hozzáadjuk a finomra aprított fokhagymát, megpirítjuk az olívaolajon, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chilipehellyel, a finomra aprított metélõhagymával, 2 - 3 percig még együtt pirítjuk. Az elmorzsolt kecskesajtot elkeverjük a görög joghurttal.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, megkenjük fokhagymával, a kecskesajtos joghurttal, ráhalmozzuk a gombát, azonnal tálaljuk.