Gombavagdalt

2011-09-20

sponsored links


Hozzávalók: 25 dkg gomba/sampiont használtam/, 2 közepes méretû burgonya, 4 evõkanál zsemlemorzsa, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 tojás, 4 evõkanál olaj, fél dl tej, 2 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál piros fûszerpaprika, 2 mokkáskanál õröltbors, ízlés szerint só.
Elkészítése:  a burgonyát meghámoztam, nyersen lereszeltem. Összekevertem a tejjel, a tojással, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, a füszerekkel és 2 evõkanál szemlemorzsával, majd hozzáadtam a megmosott és apróra vágott gombát. Az egészet jól összegyúrtam amíg a folyadékot mind felvette , és  ezután formázhatóra összeáll. Nedves ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/09/...

sponsored links

Keres?s