Gombapástétom

2012-07-11

sponsored links


A gombapástétom ugyancsak a Kifõztük júliusi számában jelent meg. Elkészítése egyszerû.Többféle erdei gombából, vajból készül, amely petrezselyemzöldes, borsos, fehérboros ízesítést kap. Esõsebb nyári napokat követõen az erdei gombák ismét teremnek, ha tehetjük, használjuk ki a természet adta lehetõségeket, készítsünk erdei gombából ételeket. Én is ezt tettem, több ételt is kipróbáltam amelyek a Kifõztükben is megjelentek:)

Hozzávalók:
40 dkg erdei gomba (tetszés szerint vegyesen galambgomba, õzlábgomba, rókagomba, vargánya stb.)
1 közepes hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
18 dkg vaj
1 kis csokor petrezselyemzöld ...

Folytats a blogon ... izeskalandok.blogspot.com/2012/07/gom...

sponsored links

Keres?s