Gombapaprikás kétszer
sponsored links
Nem vagyunk gomba imádók,így nem is tudtuk felidézni,hogy mikor ettünk utoljára.Az biztos hogy rakott húst gombával is dúsítottam már pár éve,még régebben lecsóba is tettünk,sõt gyerekkoromban otthon termesztettünk gombát,hatalmasra nõttek és sokat gombapörkölteztünk.Emlékszem,hogy fotók is készültek a szépséges óriási gombákról.Az utóbbi években viszont kimarad az étkezéseinkbõl. Majd néha becsempészem:)
Tegnap hazafelé jövet laskagombát is vásároltam és gyorsan el is készítettem ahogy hazaértem.Egy vegetáriánus receptkönyvben találtam rá a receptre,ahol kifejezettem magyar recept néven említik ezt a változatot.Nos,mi ezzel "ünnepeltünk"!
Maradt mára is egy kevés,amit egy másik körettel pótoltam ki.Hû,így még finomabb lett!Akinek tetszik ne fogja vissza magát,csak kövesse az én jó példámat!:)
Gombapaprikás
Hozzávalók:
- kb. 900g laskagomba vagy más vegyes gomba
- 2 db közepes fej vöröshagyma
- 4 evõkanál olívaolaj
- 2 evõkanál pirospaprika
- 1 csipet õrölt chili-ezt a recept nem említette
- 1 csokor friss kapor
- 4 dl görög joghurt vagy tejföl ...