Gombapaprikás disznókaraj
sponsored links
Gyönyörû karajt vettem, amibõl ez a fenséges ételt készült.
Hozzávalók: 1 kg disznókaraj, 3 hagyma, 1 evk. daráltpaprika, só, bors, fûszerpaprika, 50 ml olaj. Még: 400 g gomba(konzerv), 2 evk. liszt, 400 ml tejföl.
A húst felszeleteljük és forró olajban elõsütjük, tányérra szedjük. A visszamaradott olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a darált(sós)paprikát. Visszatesszük a karajszeleteket, ízlés szerint fûszerezzük,kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. Ha már megpuhult a hús, hozzáadjuk a leszûrt és szeletelt gombát, tejfölös liszttel behabarjuk, jól kiforraljuk és bármilyen fõtt tésztával tálaljuk.