Gombafasírt petrezselymes-szerecsendiós rizzsel
sponsored links
Adventtel elkezdõdött a kis böjt idõszaka. Nem mondom, hogy nem fogunk enni egyáltalán húst, de mérsékelni fogjuk, mert a karácsony és az év vége úgyis nagyon megterhelõ lesz a gyomrunknak, még akkor is, ha én nem vagyok egy nagyétkû, sokat evõ. Én mindig tudom, hogy mennyi az elég. Na, szóval egy kis gomba, ami persze nem éppen könnyû a gyomornak, mert nehezen emészthetõ, - minél apróbbra vágjuk annál emészthetõbb - de hús nincs benne - persze tehetõ bele, sonka vagy egy kis darált hús.
Hozzávalók: 4 adag (8-10 db lesz belõle)
60 dkg gomba, 2 db szikkadt zsemle, 1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kk, oregánó,(szurokfû) 1 db tojás, só, bors, 1 csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez,
Körethez: 25 dkg rizs, fél ...