Gomba és hajdina avagy GasztroAnygal és GasztroÖrdög
sponsored links
Itt volt a Borbás Marcsi.
Igen, fõztük egyet, beszélgettük, jól éreztük magunkat, és mindez sallang és sztárallûr mentesen.
Ami viszont, részemrõl egy kicsit fontosabb, illetve nektek fontos lehet, az az, hogy aki még nem látta a csodálatos ábrázatomat élõben, felvételrõl, az most, az az holnap, ma vagy tegnap (attól függ hogy mikor olvasod) megnézheti a DUNA TV GasztroAngyal címû, méltán híres mûsorában, május 06.-án 17.00 órakor és másnap a DUNA World-ön 20.00 órakor az ismétlést.
A mûsorból az is ki derül, hogy miért kompót ...
A mûsorból az is ki derül, hogy miért kompót ...
HAJDINAKÁSA, ZÖLDSÉGES GOMBAKOMPÓTTAL
ÉS FÕTT FÜSTÖLT TARJÁVAL
Hozzávalók:
20 dkg hajdina
25 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
20 dkg zeller
10 dkg sárgarépa
10 dkg petrezselyem gyökér ...