Gomba vadasan zsemlegaluskával

2011-12-08

sponsored links


Készíthetünk vadast hús nélkül is, mert úgy is finom. A klasszikus változat a marhahúsból egy szelet, ami lehet olyan mint a "cipõtalp" ha valaki nem tudja a módját a puhára fõzésnek, és akkor inkább ne is legyen a tányéron. A zsemlegombóc elmaradhatatlan vagy lehet kifõtt tészta, de én most nagy galuska változatot készítettem.

Hozzávalók: 4 adag

40 dkg sárgarépa, 1 szál fehérrépa, 1 kis vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 50 dkg gomba, 2 dkg liszt, 2 dl tejföl (lehet energiaszegény), 2 ek. étolaj (vagy olivaolaj), babérlevél, õrölt bors, mustár, édesítõszer (fruktoz) citromlé
Zsemlegaluskához:
3 szikkadt zsemle, 3 ek. olaj, 35 dkg liszt, 1 egész tojás, 1-2 db reszelt (egészben fõtt) burgonya, 1 dl  ...

Folytats a blogon ... liviakonyhasarka.blogspot.com/2011/12...

sponsored links

Keres?s