Gnocchetti gazdagon
sponsored links
Hozzávalók:
- 20 dkg gnocchetti
- 20 dkg darált hús (bármilyen lehet)
- 1 közepes vöröshagyma
- kókuszolaj
- 1 nagy sárgarépa
- 1 maréknyi koktélparadicsom
- karfiol - néhány rózsa
- brokkoli - néhány rózsa
- 1-2 dl paradicsomlé
- só
- õrölt bors
- kis csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
- Egy edényben vizet forralunk, amikor fõ, beleöntjük a gnocchettit és készre fõzzük.
- A brokkolit és karfiolt elõfõzzük.
- A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és egy nagyobb serpenyõben megdinszteljük kókuszolajon.
- Hozzáadjuk a darált húst.
- Közben megtisztítjuk a sárgarépát és feldaraboljuk, ezt is a serpenyõbe öntjük.
- Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a paradicsomlét és hozzáadjuk a paradicsomszemeket, valamint az elõfõzött brokkolit és karfiolt. Néha megkavarjuk.
- Amikor majdnem elkészült, hozzáadjuk az idõközben megfõtt és leszûrt gnocchettit valamint az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha szükséges, még fûszerezhetjük is.
Megjegyzések, tapasztalatok:
- Színesen vidámabb az evés is, használjunk minél többféle zöldséget kreatívan!