Gnocchetti gazdagon

2014-04-15

sponsored links



Hozzávalók:
  • 20 dkg gnocchetti
  • 20 dkg darált hús (bármilyen lehet)
  • 1 közepes vöröshagyma
  • kókuszolaj
  • 1 nagy sárgarépa
  • 1 maréknyi koktélparadicsom
  • karfiol - néhány rózsa
  • brokkoli - néhány rózsa
  • 1-2 dl paradicsomlé
  • õrölt bors
  • kis csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
  1. Egy edényben vizet forralunk, amikor fõ, beleöntjük a gnocchettit és készre fõzzük.
  2. A brokkolit és karfiolt elõfõzzük.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és egy nagyobb serpenyõben megdinszteljük kókuszolajon.
  4. Hozzáadjuk a darált húst.
  5. Közben megtisztítjuk a sárgarépát és feldaraboljuk, ezt is a serpenyõbe öntjük.
  6. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a paradicsomlét és hozzáadjuk a paradicsomszemeket, valamint az elõfõzött brokkolit és karfiolt. Néha megkavarjuk.
  7. Amikor majdnem elkészült, hozzáadjuk az idõközben megfõtt és leszûrt gnocchettit valamint az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ha szükséges, még fûszerezhetjük is.



Megjegyzések, tapasztalatok:
- Színesen vidámabb az evés is, használjunk minél többféle zöldséget kreatívan!

Folytats a blogon ... kingakonyha.blogspot.com/2014/04/gnoc...

sponsored links

Keres?s