Gluténmentes - csokoládés alaptészta

2012-04-04

sponsored links

Hozzávalók: 20 dkg vaj, 20 dkg rizsliszt, 10 dkg étcsokoládé, csipet só, fél kiskanálnyi szódabikarbóna, 1 csomag vaníliás cukor.

Elkészítése:

A vajat és a csokoládét vízfürdõben megolvasztjuk, majd langyosra hûtjük. Közben a tojásokat a cukorral habosra kavarjuk. Lassanként beledolgozzuk a csokoládét, ezzel is jól elkavarjuk. Végül hozzáadjuk a szódabikarbónával eldolgozott rizslisztet, mixerrel szép simára kavarjuk. Viszonylag folyékony tésztát kapunk. Egy kisebb tepsit sütõpapírral kibélelünk, erre töltjük a tésztát, majd ...


Folytats a blogon ... eveskozben.blogspot.com/2012/04/glute...

sponsored links

Keres?s