Gigantikus Kentucky csirkés szendvics házi szendvicskenyérben
sponsored links
Még jóval ünnep elõtt készült ez a színes és tartalmas vacsora. Több csirkés ételt is készítettem, hiszen tudtam, következnek az ünnepi disznóságok, no és fõ a változatosság.
Régen készítettem már ezt a szendvicskenyeret, melyet magam tökéletesítettem, kísérleteztem ki. A cél a Subway szendvicskenyér rekonstruálása volt, elõszeretettel háziasítom azokat az ételféleségeket, melyet a gyermekeim vonzónak találnak a gyorséttermekben.
Nagyon drágák, valamint ki tudja, hogy mibõl, hogyan készülnek. Ha én készítem nincs aggályom, hiszen én magam is kedvelem a szendvicseket, alkalom adtán jól elfér a családi menüben. A rántott csirkemell nem elsõszámú kedvencem, viszont a legutóbb kikísérletezett Kentucky fûszerkeverékemmel fûszerezve és házi morzsában sütve nincs gondom vele, egyszer-kétszer egy évben.
Egy apró hiba csúszott a számításaimba, mégpedig az, hogy elfelejtettem, hogy legutóbb elhasználtam az összes kukoricapelyhet, így majdnem klasszikus házi panírban készültek el végül a csirkemell steakek. Egy kis tökmagom volt kéznél, abból vágtam durvára és azt vegyítettem pluszban a morzsába.
A mézes-mustáros szószom rendkívüli népszerûségnek örvend itthon, a frissen szelt zöldségek mellé ez került a szendvicsekbe. Tulajdonképpen ez a gigantikus Kentucky csirkés szendvicseim története.
Hozzávalók 4 szendvicshez: ...