Gesztenyés tálas

2011-10-02

sponsored links

Estére lett csak poszt, egész nap gesztenyét vadásztunk az erdõszélen. Aminek nem is kell magyarázni az eredményét, alant a kép, beszél magáért.

Ami már azért is nagy öröm (nekünk), mert kiskorunk óta minden évben nagy lendülettel mentünk gesztenyét gyûjteni, de általában a megélhetési gesztenyézõk után, akik mindig gyorsabbak/ügyesebbek és egyúttal kíméletlenek is, csak csoffadtakat hagynak, vagy küzdeni kell egy-egy maroknyiért is.

Most azonban sikerült a leggyorsabbnak lenni Zsenivel, de baromira, nem hittük el, amikor érintetlen fákat találtunk, félig kinyílt, de össze nem gyûjtött gesztenyékkel a földön.

A nagy örömnek aztán egy óriási helyi erõ (nõ) vetett véget, aki testi fenyegetést alkalmazva (megjelenéssel), vett rá minket a távozásra. (Aztán némi gondolkodás után beért minket, és kínált eladásra némi gesztenyét.)

Na mindegy, a lényeg, hogy megszedtük magunkat rendesen, most alap sütõs cucc lesz belõle (tepsibe, kicsi vizet alá, miután késsel kereszteket/ixeket vágtunk bele). Ja, még egy: minden segg természetvédõ szervezetnek, erdészetnek, akinek a dolga a turistaútvonalak karbantartása lenne. Srácok, amíg nem gondozzátok a jelzéseket, ne sírjon a szátok, hogy nincs elég ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/10/02/geszte...

sponsored links

Keres?s