Gesztenyés-pudingos torta/sütés nélkül...
sponsored links
.."jeles napunkra " az pedig a házassági évfordulónk abból is a 45.! Szokták kérdezni az idõs embert mi a hosszú élet titka? arra sincs egyértelmû válasz lehet mondani bármit! Mint ahogy a hosszú házasság titkára sincs, volt ilyen is -olyan is benne de inkább csak a szépre gondolok Egyébként pedig türelem és ismét csak türelem !/ Részemrõl a türelem egyenlõ a pozitív gondolkodással ./Könnyû kis édesség erre a napra!
Hozzávalók:/ 18 cm formában készítettem és kevesebb cukorral,arányában a többi hozzávalók is kevesebb mennyiségbõl/ alaphoz: 15 dkg gesztenyemassza, 8 dkg darált háztartási keksz, 4 dkg margarin, rumaroma, krém: 1 cs vaníliaízû puding, 3,5 dl tej, 1/2 cs vanília cukor, 2 evõkanál cukor, 5 dkg margarin,2 dl tejszínhab, piskótatallér, gyümölcs.
Elkészítése: Forma aljába sütõpapírt tettem. Az alaphoz a hozzávalókból masszát gyúrtam majd belenyomkodtam a formába és hûtõbe pakoltam. Pudingot kétféle cukorral tejben összefõztem mikor levettem a tûzhelyrõl belekevertem a margarint hagytam hûlni. Egy nagyobb darab õszibarackot megpucoltam felkarikáztam. Gesztenyés alapra kanalaztam a kihûlt puding felét erre raktam rá a piskótatallért/ ebbõl 6 db kellett csak/ majd rápakoltam a barackot és rákanalaztam a maradék pudingot. Felvert tejszínhabbal borítottam be/pár kanállal félretettem/. Hûtõbe pakoltam másnap vettem ki a formából és körbe bekentem tejszínnel tetejét pedig fahéjjal szórtam be.
forrás:innen
Hozzávalók:/ 18 cm formában készítettem és kevesebb cukorral,arányában a többi hozzávalók is kevesebb mennyiségbõl/ alaphoz: 15 dkg gesztenyemassza, 8 dkg darált háztartási keksz, 4 dkg margarin, rumaroma, krém: 1 cs vaníliaízû puding, 3,5 dl tej, 1/2 cs vanília cukor, 2 evõkanál cukor, 5 dkg margarin,2 dl tejszínhab, piskótatallér, gyümölcs.
Elkészítése: Forma aljába sütõpapírt tettem. Az alaphoz a hozzávalókból masszát gyúrtam majd belenyomkodtam a formába és hûtõbe pakoltam. Pudingot kétféle cukorral tejben összefõztem mikor levettem a tûzhelyrõl belekevertem a margarint hagytam hûlni. Egy nagyobb darab õszibarackot megpucoltam felkarikáztam. Gesztenyés alapra kanalaztam a kihûlt puding felét erre raktam rá a piskótatallért/ ebbõl 6 db kellett csak/ majd rápakoltam a barackot és rákanalaztam a maradék pudingot. Felvert tejszínhabbal borítottam be/pár kanállal félretettem/. Hûtõbe pakoltam másnap vettem ki a formából és körbe bekentem tejszínnel tetejét pedig fahéjjal szórtam be.
forrás:innen
"Holtomiglan-holtodiglan" |