Gesztenyés paszternákkrokett
sponsored links
A legutóbbi Kifõztükben jelent meg a recept. Ha valaki még nem töltötte le, akkor tegye meg, mert érdemes! Sõt, aki már játszik a Maroni-játékon (meg aki még nem:)), az feltétlenül látogasson el az oldalra, mert megjelent az újabb kérdés, és tudjátok, érdemes mindegyikre válaszolni!
Az ételrõl pedig annyit: nem túlzok, telitalálat! Szerettem volna tojás nélkül készíteni, keverés közben össze is állt, de sütéskor az olajban szétesett, ti már ne próbálkozzatok vele... És akkor jöjjön a recept:
Az õsz és a tél finom zöldségféléje a paszternák, amelyet pasztinák néven ismerünk még. Kissé édeskés íze kitûnõen harmonizál a gesztenyével. Ha nem sikerül hozzájutnunk, akkor helyettesíthetjük fehérrépával. Ügyeljünk arra, hogy fás részek ne kerüljenek az ételbe! A rózsabors elhagyható, de remekül kiegészíti az étel aromáját.
Hozzávalók 4 személyre ...
Hozzávalók 4 személyre ...