Gesztenyés - forró csokis kombe

2012-05-09

sponsored links


Íme, nem tudtam ellenállni, ki kellett próbálnom édesen is a kombét. Huh, nagyon finom, kellõen lágy, isteni csokis és még jobban gesztenyés. Nagyon finom lett. Színes cukorkákkal feldobtam a tetejét. A fiúk sajnos bárányhimlõsek, ez is volt az egyik ok amiért megsütöttem ezt a finomságot. Kell a meleg nekik így jó ha sül valami, na meg persze kényeztetni kell a kis betegeimet. A hajtogatást képekben megtaláljátok Chef Vikinél õ is készített már édes kombét, csak õ zserbósat.

Tészta:
3,5 dl tej
1 dl víz
1 ek cukor
1 kk só
60 dkg liszt
2,5 dkg friss élesztõ
10 dkg vaj ...

Folytats a blogon ... bbanyucikeszitenel.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s