GESZTENYÉS VADDISZNÓSÜLT CÉKLÁS BURGONYÁVAL

2011-10-23

sponsored links


Itt az õsz, és vele együtt a gesztenye szezonja. Én nagyon szeretem a gesztenyét, de eddig csak pürének ettem habbal, illetve süteménybe, töltelékként. Olvastam egy receptes könyvben, hogy hússal együtt sütve, finom kiegészítõ körete lehet a sültnek. Hogy fokozzam az ízeket és a színeket, céklás burgonyapürével tálaltam. Nagyon finom étel kerekedett ki belõle. A fiam megjegyezte, hogy ilyen "királyi" húst már régen sütöttem. Szerinte a középkorban a nagyurak, csak ilyesmiket ettek...Lehet...Egy kedves ismerõsömtõl kaptam ezt a szép vadhúst, gondoltam így õsszel még aktualitása is van. Természetesen sima disznóhússal is elkészíthetõ, pácolás nélkül.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2011/...

sponsored links

Keres?s