GESZTENYÉS RIGÓ JANCSI

2013-10-01

sponsored links


Idejét sem tudom megmondani, hogy mikor sütöttem utoljára tortát vagy krémes süteményt. Legfõképpen azért, mert semmilyen ünneplésre méltó esemény nem történt velünk az elmúlt nyáron. Sõt... Hacsak a kislányom születésnapját nem említem meg, amit idén sajnos nem én rendeztem meg. Ez a kis utólagos krémes finomság neki készült, pont ilyen alkalomból. Kicsit újra gondoltam a Rigó Jancsit és az alsó rétegbe, gesztenyekrém került. Különleges lett és nagyon finom... Érdemes egyszer kipróbálni. Nem egy könnyed, diétás sütikocka, de néha ennyi belefér a mindennapokba vagy az ünnepnapokba...

Hozzávalók a piskótához: 6 tojás, 18 dkg cukor, 9-9 dkg liszt illetve Holland kakaópor, 1/2 csomag sütõpor, csipet só, 5 kanál víz, 1 kanál olaj. Gesztenyekrém: 2 csomag gesztenyepüré, 2-3 kanál Holland kakaópor, 2 kanál tej vagy tejszín, ízlés szerint porcukor, 2 kanál Tea vaj. Kakaós hab: 1/2 liter ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s