GESZTENYÉS ALMA CHUTNEY

2011-11-11

sponsored links


A chutney-t szerintem már sokan ismerik, így nem szeretnék újabb reklámot csinálni neki. A korábbiakban itt már írtam róla egy-két dolgot. A mostani változatot a mai rózsaszínû libamellhez fogom tálalni. (A mellet csak este sütöm, így kép késõbb lesz!) Ezt is chili nélkül készítettem, mivel nem szeretjük az erõset. Ha Ti igen, ne hagyjátok ki belõle! A gesztenyét érdemes meghámozva, megfõve venni, különben sokáig kell fõzni és kavargatni a chutneyt, hogy a gesztenye megpuhuljon. Vakuum zacskóban hozzá lehet jutni több helyen. Almából pedig ha több félét használtok, annál izgalmasabb lesz a végeredmény ízvilága.

Hozzávalók kb 4 személyre:

60 dkg alma meghámozva, kicsumázva
20 dkg hámozott, fõtt gesztenye
2 vastag szál újhagyma fehér része
2 evõkanál olívaolaj
1 narancs leve
1 kiskanál koriander ...

Folytats a blogon ... coffeinmentes.blogspot.com/2011/11/ge...

sponsored links

Keres?s