Gesztenyetorta
sponsored links
Hozzávalók:
a gesztenyés réteghez: 1 csomag gesztenyepüré, 10 dkg vaj, 2 evõkanál kakaó, 2 evõkanál porcukor, 2 babapiskóta , pár csepp rumeszencia
a vaníliás krémhez: 1 vaníliás pudingpor, 5 evõkanál cukor, 5 dl tej, 2 dl habtejszín, 6 babapiskóta, 1 dl fõtt kávé,1 tasak zselatin
a díszítéshez: 2 dl habtejszín, 10 dkg étcsokoládé, 2 evõkanál olaj
Elkészítése:
A vaníliás pudingot összevegyítjük a cukorral és csomómentesre kavarjuk a tejjel, majd megfõzzük.
A gesztenyepürét kikavarjuk a porcukorral és a vajjal, majd hozzáadunk 2 evõkanál kihûlt pudingot, 2 evõkanál ...