GESZTENYEPÜRÉ CSOKOLÁDÉVAL, ÁFONYADZSEMMEL
sponsored links
Hozzávalók 8 pohárhoz:
- 50 dkg fagyasztott gesztenyemassza
- 5 dl tejszín
- 10 dkg étcsokoládé
- 1 kis üveg áfonyadzsem
- 1 evõkanál vaníliás cukor
- 1 csomag (10 g) habfixáló
a díszítéshez:
- csokoládéreszelék
- A gesztenyemasszát hagytam felengedni, majd burgonyanyomón áttörtem, és a poharakba adagoltam.
- 1 dl tejszínt felforraltam, beletördeltem és felolvasztottam benne a csokoládét, a gesztenyére kanalaztam.
- Elosztottam a poharakban a dzsemet.
- A maradék tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá vertem, csillagcsöves habzsákból a dzsemre halmoztam, végül csokoládéreszelékkel díszítettem.
Forrás: Kifõztük