gesztenyelisztes gnocchi spenóttal
sponsored links
Az étel ihletõje a szombati Gasztroangyal c. mûsorban látott, Alessandro Arena gnocchija volt.
Csak én gesztenyeliszttel készítettem, mert a lánykám jobban preferálja a glutén mentes ételeket. Dió helyett pedig mandulát használtam, mert az szerintem jobban illik a gesztenye ízéhez.
Hozzávalók (2 fõre) : 35 dkg áttört fõtt burgonya, 7 dkg ..., 1 tojás sárgája, kevés sima liszt az alálisztezéshez, 25 dkg spenót, 1 dl ..., 2 gerezd fokhagyma, szerecsendió, rózsabors, só, olívaolaj, kb 3 dkg szeletelt mandula.
Elkészítése: Elõször a burgonyákat héjában megfõzzük, majd kihûtjük és áttörjük. Én ezt követõen mértem le, a kész burgonyát. Ehhez kell számítani 1/3 mennyiségû lisztet, de a ...