Gesztenyekrémes torta szülinaposunknak!
sponsored links
Ma ismét születésnapot tartottunk családunkban az ünnepeltünk férjuram !
Hozzávalók: 2 tojásos piskóta /18 cm.átm.formában sütve/ most annyit változtattam a piskótán hogy a liszt mennyiségébõl 3 ek. elvettem és pótoltam kakaóporral, 30 dkg. gesztenyemassza, kevés rumaroma, 20 dkg. margarin, 15 dkg. porcukor, 1,5 dl tejszínhab,+ egyéb díszités.
Elkészítése: A piskótát kihülés után háromfelé vágtam .A porcukrot a margarinnal kikevertem és az elõzõleg krumplinyomón áttört gesztenyével kevés rumaromával és pár kanál tejszínnel jól összekevertem. Megtöltöttem a piskótát ezzel a krémmel majd kivûl körben és a tetejét is bekentem. Felvertem a tejszínt majd ...