Gesztenyekrémes sütemény
sponsored links
Hozzávalók a piskótához:
4 tojás, 10 dkg cukor, 4 dkg liszt, 4 evõkanál kakaó, 4 evõkanál étkezési keményítõ, 1 teáskanál sütõpor, csipetnyi só;
a krémhez: 2 csomag gesztenyemassza, 10 dkg porcukor, 3 dl tejszín, 1 tasak vaníliás cukor, 1 teáskanál ..., rumaroma;
a tetejére: 10 dkg étcsokoládé, 1 dl tejszín.
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval és a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, majd a kakaót, a sütõporral elvegyített lisztet, és a keményítõt. Kizsírozott vagy sütõpapírral bélelt tortaformába öntjük, és elõmelegített sütõben ... fokon 25-30 perc alatt megsütjük, majd kihûtjük. A krémhez a ...