Gesztenye szívbõl

2011-11-25

sponsored links


Kommersz vagy nem, ezúttal vállalom. Bár leledzik még egy komplikáltabb, szofisztikáltabb gesztenyés desszert is a tarsolyomban, néhány hozzávaló még beszerzésre vár, így az csúszik.

A rumos-csokis gesztenyeszív meg úgyis egy kötelezõ kör/elem, épp olyan gyerekkori/retro kedvenc mint a zselés szaloncuki, az ánizsos keksz, meg a többi nélkülözhetetlen apró édes nyalánkság.

A receptnél Gizi útmutatásait követtem, csupán az összetevõket cseréltem le az általam preferáltakra.

Vagyis 10-12 dkg natúr gesztenyemasszát (a tescóban 200 magyar forintért lõttem, szerintem ez, a többihez képest is baráti ár) 5 dkg vaníliarúddal kezelt édesítõvel és két kupak rumaromával zamatosítottam. Egy bõ ek vajjal lágyítottam, a massza ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/11/gesz...

sponsored links

Keres?s