Gerslis zöldségragu köretként
sponsored links
Nagyon finom kolbászt lehet kapni a hentesünknél. Több fajta füstöltet és nagyon jó ízû sütni valót is.
Azon kaptam magam, hogy gyakrabban veszek sütni valót az utóbbi idõben. A hurkájuk sajnos nem ízlik annyira, de a kolbász igen. Végül is ebbõl nagyon sok féle ételkombináció kihozható.
Olyan a fûszerezése, hogy bátran társítható egyéb dolgokkal, nem fog kiemelkedni az íze, hogy külön életet éljen az ételben.
Most egy kicsit angol beütésû ragu alappal kezdtem a köret készítését.
- vöröshagyma összevágva nagyobb kockákra
- szárzeller feldarabolva
- sárgarépa felkockázva
- fejtett bab
- gersli / árpagyöngy /
- darabos paradicsom konzerv
- friss kakukkfû
- borsikafû
- só
- bors ...