Gersli rizottó medvehagymával

2012-04-12

sponsored links


Ez egy gyors és meglehetõsen rövid bejegyzésnek ígérkezik. Lóg fülem-farkam, már csak elmerülni szeretnék a kedvenc magazinomban. Tehát akkor csapjunk is bele. Rizottó az egyik mentõ étel nálunk. Ha nem jut eszembe semmi vagy csak rutinból akarok összedobni valamit akkor mindenképpen nyerõ.  

A megszokott rizs helyett viszont lehet -sõt érdemes- néha mást is bevetni. A gersli vagy esetleg a tönköly is kiváló rizottóalap. Ami a körítést és ízvilágot illeti, én azt mondom hogy szinte minden szóbajöhet. És amikor sietõsre veszi az ember a dolgot akkor ad hálát, hogy a kertben csokorszámra terem a medvehagyma. Ez a rizottó amolyan fitneszesre sikeredett, gerslivel meg medvehagymával egy kevés mogyoróval a tetején, de nekem nagyon is ízlett. Sõt, Kismorzsa is megkóstolta és evett pár minifalatot belõle, úgy láttam, hogy õ sem veti meg.

Gersli rizottó medvehagymával és mogyoróval

Hozzávalók:
250g gersli
100ml száraz fehérbor ...

Folytats a blogon ... edeseskeseru.blogspot.com/2012/04/ger...

sponsored links

Keres?s